Followers

"Payeen ONLINE" Online Users

Update cerita Tentang Konvo My Sister

Monday, October 17, 2011



Salam 1 Malaysia....haha..blog ku telah bersawang kesian dia...sibuk dengan kerja sampai tak sempat nak update cerita...Okay kali ini nak update pasal konvo my sister...tetapi konvo ini telah berlangsung bulan lepas tetapi baru nak update kat blog aku...hehheh..sibuk le...tetapi aku n my wife pergi sehari sebelum konvo sebab keesokannya aku kena kerja...tetapi just nak raikan konvo my sister...sekarang dia tengah sambung belajar d Universiti Malaysia Perlis ambil Degree Kejuteraan Rekabentuk...




         

Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO theproperty-developer

Majlis Berbuka Puasa D Cinta Sayang Resort

Monday, August 22, 2011

         
   Pada 19hb Ogos yang lalu aku dan isteri talah pergi ke Cinta Sayang Resort d Sungai Petani....Untuk berbuka Puasa bersama kakitangan Epic Valley Holding...untuk menerima duit raya...bukan banyak pun dapat...lebih kurang dalam RM _ _...heheheheh...aku bertolak ke sana dalam pukul 3.30 ptg sebab menunggu 2 buah kereta lagi.....kami konvoiii...sampai dalam kul 5.20 ptg...acara mula pukul 6.30...tapi kena daftar dulu....acara habis dalam pukul 10.30 malam...dalam perjalanan balik berhenti D Juru makan McD kejap..hehheh..yang pasti Gcb...ini antara gelagat Berbuka puasa d Sana....




 Selamat Hari Raya adilfitri

bersama rakan2 sekerja


antara gelagat kami

 bersama En.Tang








Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO theproperty-developer

KejuTan dari Wife

Friday, August 12, 2011


Today is friday....hehhehe..Okay aku  nak share ngan korg psl aku dapat kejutan dari wife aku..rupa2nya 11hb August 2011 yang baru lepas....adalah hari lahir aku..wat2 lupa tapi sebenar ingat..hehehhe...ramai family aku yang lahir bulan 8....sebelum ini abang ipar aku 8hb August,pastu aku kemudian abe long aku 12hb dan d ikuti plak my wife 14hb...ini antara gambar yg sempat d tangkap oleh cameraman....hehhehe...



ALLAH SELAMATKAN KAMU....ALLAH SELAMATKAN KAMU....ALLAH SELAMATKAN KAMU...




 kena baling tepung le plak...budak2 ni nak kena..hehhehe



thank my wife bagi hadiah....cayang kamu..



                                                                                                     


Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO theproperty-developer

Balik Kampung

Tuesday, August 2, 2011


Perjalanan jauh tak ku rasa
Kerna hati ku melonjak sama
Ingin berjumpa sanak saudara
Yang selalu bermain di mata

Nun menghijau gunung ladang dan rimba
Langit nan tinggi bertambah birunya
Deru angin turut sama berlagu
Semuanya bagaikan turut gembira

Balik kampung oh oh...( 3X )
Hati girang
Ho ho... Balik kampung (3X)
Hati girang

Terbayang wajah-wajah yang ku sayang
Satu-satu tersemat di kalbu
Pasti terubat rindu di hati
Menyambut kepulangan ku nanti
tak sampai seminggu puasa aku dan wife  semangat nak balik kampung nak beraya d sana...hehehhe...baju raya pun belum beli lagi...tema apa tahun ini pun aku tak tahu lagi...


Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO theproperty-developer

Luangkan masa bersama WiFe

Monday, August 1, 2011

Salam Ramadhan buat semua rakan-rakan Blogger...lama aku tak update..sawang penuh...huhuhu...okey ler  apa yang aku nak update ni berlaku dua minggu yang lepas sbenrnye da lambat daaaaa.....sebab busy dengan kijo....22hb Julai 2011 aku cutiiii...aku n Wife wat plan nak kuar jalan-jalan...kami g jalan kat PENANG sebab lama tak bawa my wife kuar n lama tak kuar berdua....heheheh...nak rasa Romantik le...tapi gaji tak masuk g...tapi just makan angin aje le...nak shopping nnti2 le...sayang ye... :)...pas tu hari ahad baru ni 31hb Julai 2011aku n wife  kuar lagi part II g Seberang Jaya teman abang ipar ku cari baju raya warna kuning...semua tempat g..Parkson kat bandar sunway...Jaya Jusco bandar PERDA...Carefour pun g...ramai juga ore g shopping belum puasa g..dah semua berlumba-lumba beli baju..."awal tak kalut"......huhuhuhu.....Jalan-Jalan part III tak update g nnti le yeeeyee...







                                                                 Jalan-Jalan part II




  


Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO theproperty-developer

MAJLIS TAHLIL

Thursday, March 17, 2011

                                                                 ASSALAMMUALAIKUM....

my story hari ini berkenaan tentang majlis tahlil...story ini dah lepas banyak hari tapi baru nak update dlm blog...heheheh...tak sempat le..hari-hari kena keja..penat gila.....cuma hr minggu aje tak kijo....O.K ini adalh antara gelagat di malam majlis tahlil....


my wife sangat rajin...











Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO theproperty-developer

bersama family d old town

Wednesday, March 16, 2011



OLD TOWN sesi PERTAMA














OLD TOWN sesi ke 2










Free Template Blogger collection template Hot Deals BERITA_wongANteng SEO theproperty-developer

Pages

Simfonyku_payeen.blogspot.com. Powered by Blogger.